Charity organization “All-Ukrainian Charity Foundation of Yuriy Derevyanko”

News

Прикарпатські учні безкоштовно отримають кращу ІТ освіту і зможуть заробляти від 1000 євро на місяць

07 June 2016 18:56

В Івано-Франківському ВПУ №21 навчатимуть здібних учнів області на новій спеціальності — «оператор з обробки інформації та програмного забезпечення із поглибленим вивченням мови Java». В майбутньому молоді програмісти зможуть заробляти від 1000 євро на місяць.

Талановитих учнів Надвірнянщини відзначили за перемоги в олімпіадах та конкурсах

06 June 2016 8:56

У Надвірній привітали талановитих учнів та вчителів району за здобутки в олімпіадах та конкурсах. Також переможці отримали одноразові стипендії від Благодійного фонду Юрія Дерев’янка та партії «ВОЛЯ».

На Богородчанщині відзначили обдарованих учнів та їх педагогів

06 June 2016 4:41

Наприкінці навчального року, учні Богородчанщини, які стали переможцями олімпіад з базових навчальних дисциплін, спортивних змагань та творчих конкурсів отримали грамоти, цінні подарунки та грошові винагороди.

У Тисмениці відзначили обдарованих учнів та їх педагогів

06 June 2016 4:16

У Тисмениці в рамках заходу «Ми — надіє твоя, Уркаїно!» нагородили переможців олімпіад з базових навчальних дициплін, спортивних замагань та творчих конкурсів, а також їх наставників.На заході, організованому відділом освіти Тисменицької РДА, були присутні також представники РДА, районної ради, Благодійного фонду Юрія Дерев’янка та партії «ВОЛЯ».

Учні та вчителі Рожнятівщини отримали грошові сертифікати та грамот

08 June 2015 1:54

В Рожнятові урочисто нагородили найкращих учнів району, які здобули перемоги на обласних та всеукраїнських олімпіадах. Відзнаки отримали й вчителі.

Учні Яремчанщини та Отинії отримали грошові сертифікати за здобутки на олімпіадах

01 June 2015 19:37

Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка та політична партія «ВОЛЯ» продовжує нагородження переможців олімпіад на Прикарпатті. Сьогодні сертифікати на отримання одноразової грошової стипендії отримали кращі учні Отинії та Яремчанщини.

Благодійний Фонд Юрія Дерев'янка нагородив кращих учнів та вчителів Богородчанщини

26 May 2015 15:29

Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка розпочав нагородження учнів-переможців Всеукраїнських олімпіад та їхніх учителів. У рамках районного свята "Ми надія твоя, Україно!" в Богородчанах представники Фонду вручили школярам та педагогам сертифікати і грошові премії.

Ноутбук для бібліотеки села Виноград

15 May 2015 18:13

Бібліотека села Виноград, що на Коломийщині отримала від Всеукраїнського благодійного Фонду сучасний ноутбук.

У Молодкові ліквідують наслідки повені 2008 року

30 March 2015 17:08

Протягом 7 років частина мешканців села Молодків Надвірнянського району потерпають від наслідків повені 2008 року, яка завдала чималих збитків. Понад 40 людських угідь й досі відрізані від частини села. До людських помешкань немає доїзду, добратись туди не може ні швидка, ні пожежна. Вирішити проблему допоміг Благодійний фонд Юрія Дерев’янка. Так, коштом Фонду було закуплено сітку для берегоукріплення.

У селі Старуня відновлюють резиденцію священика

26 March 2015 0:00

У селі Старуня, Богородчанського району реставрують резиденцію священника. Підтримали ініціативу відновлення приміщення чимало людей, долучився і Благодійний Фонд Юрія Дерев’янка . Фонд виділив матеріали на перекриття даху.

Directions

cities

  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Reports of Fund

All reports