Charity organization “All-Ukrainian Charity Foundation of Yuriy Derevyanko”

Благодійний Фонд Юрія Дерев'янка нагородив кращих учнів та вчителів Богородчанщини

26 May 2015 15:29

Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка розпочав нагородження учнів-переможців Всеукраїнських олімпіад та їхніх учителів. У рамках районного свята "Ми надія твоя, Україно!" в Богородчанах представники Фонду вручили школярам та педагогам сертифікати і грошові премії.

Щороку Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев'янка відзначає найуспішніших учнів Прикарпаття сертифікатами на отримання одноразових грошових стипендій. Традиційно нагороди отримують і вчителі, які готують дітей до предметних олімпіад вищого рівня. Перше в цьому році нагородження відбулося в Богородчанах.

Переможці Всеукраїнських олімпіад та міжнародних конкурсів з мови імені Тараса Шевченка та Петра Яцика зі шкіл Богородчанського району нагороджені стипендіями в розмірі від 500 до 2000 гривень, залежно від зайнятих призових місць. Загалом за перемогу в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад Благодійний фонд нагородив 42-х учнів та 40-х педагогів, які підготували переможців.

«Сьогодні ми розпочали традиційну щорічну акцію нагородження школярів та вчителів за здобутки на олімпіадах. ­  Головне, заохочувати та підтримувати учнів, а результати завжди повинні бути належно оцінені. Тому ми переконані, що ця відзнака стане для учнів великим заохоченням і спонукатиме  їх до нових здобутків», — відзначив представник Фонду Ігор Шебунчак.

Учениця 10-го класу Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мар'яна Пронь цьогоріч отримала нагороду у розмірі 2000 гривень. Благодійний фонд Юрія Дерев’янка  третій рік поспіль відзначає школярку за перемоги на всеукраїнських олімпіадах та міжнародних конкурсах. Цього року дівчина зайняла  2 місце на олімпіаді з української мови та літератури, 3 місце з  історії, 2 місце на міжнародному конкурс із української мови ім.П.Яцика, 3місце на міжнародному мовно-літературному  конкурсі  ім.Т.Шевченка.

Крім нагородження були і музичні вітання. Всіх присутніх вітали своїми музичними талантами юні вихованці Богородчанських ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та №2, Луквицької, Глибоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гутівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вчителі Дзвиняцької, Горохолинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Бабченського НВК.

• DSC_0970.JPG
  • DSC_0994.JPG