Прикарпатські листоноші пересіли на велосипеди

26 квітня 2012 14:00

Працівники пошти Болехова, Долини та Рожнятова отримали нові велосипеди від Благодійного фонду Юрія Дерев"янка

Прикарпатські листоноші пересіли на велосипеди

Необхідні для листонош подарунки вручив співзасновник фонду Володимир Грабовецький. Так, вісім велосипедів отримали болехівські листоноші.

"У нас листоноші практично не були забезпечені велосипедами, хіба що тільки сільський — який приносив пошту до Таняви. Тепер думаю, що всіх листонош забезпечимо. Це полегшить їхню роботу. Болехів дуже розкинутий, має багато новобудов, що додає роботи працівникам пошти. Місто має 8 дільниць. Тож ці велосипеди будуть роздані листоношам для роздачі пошти по місту. Тепер пошта прийде вчасно до кожної домівки",— каже  начальник відділення зв'язку Болехівської міської ради Марія Співак.

Рожнятівське відділення пошти отримало 15 велосипедів. Один з листонош одразу ж вирішив випробувати подарунок і поїхав на роботу. Чотири велосипеди отримали і долинські листоноші.

Володимир Грабовецький зазначив, що професія листоноші важка як фізично, так і психологічно.

"Маю надію, що ці велосипеди допоможуть у вашій нелегкій праці, адже ви несете звістку у кожну домівку. Вас чекають в кожній хаті, тож ваш труд дуже потрібний" — сказав він.

• velik.JPG
  • 12.JPG