Обдарована молодь Тисмениччини отримала одноразові стипендії за успіхи у навчанні

05 червня 2017 11:46

У Міжнародний день захисту дітей на Тисмениччині відбулось cвято-зустріч обдарованої молоді з району з Всеукраїнським благодійним фондом Юрія Дерев'янка та партією ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ. Цьогорічних переможців олімпіад, різноманітних конкурсів та спортивних змагань нагородили одноразовими грошовими стипендіями, що вже стало доброю традицією благодійного фонду на всьому Прикарпатті.

Захід, організований відділом освіти райдержадміністрації відбувся у Тисменицькій спеціалізованій школі І-ІІІст.

В рамках заходу, 33-ох дітей, а також 29 їх педагогів-наставників відзначили керівник проектів Всеукраїнського благодійного фонду Юрія Дерев'янка Ігор Шебунчак та сільський голова села Ганнусівка, представник благодійного фонду Ігор Лукашевич.

«Пишаюсь, що в нашому районі є такі талановиті діти які гідно представляють Тисмениччину на обласному рівні. Високий рівень знань на олімпіадах з найрізноманітніших предметів показали як випускники так і учні молодших класів. Відрадно, що є й переможці конкурсів Малої академії наук, мовно-літературних конкурсів, а деякі учні зуміли вибороти по декілька перемог, — відзначив Ігор Лукашевич. — Щиро дякую учням та вчителям за таку плідну працю, що вони прагнуть до нових успіхів і щороку школи навчальні заклади нашого району показують гідні результати»

Учениця 9 класу Ямницького НВК Перчик Мар’яна цього року здобула аж чотири перемоги на обласному рівні- у Міжнародного мовно-літературному конкурсі учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка, Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, олімпіаді з української мови і літератури, та олімпіаді з біології. Не поступається результатами Максим Клюба  з Вільшаницької ЗОШ І-ІІІ ст., який став призером ІІ та ІІІ етапів конкурсу МАН, олімпіади з біології та з екології.

«Тішить, що діти пробують свої сили у різних напрямках і не зупиняються на досягнутому. Бажаю їм стати прикладом та ровесників і нехай ці грошові винагороди стимулюватимуть їх до подальших звершень» — додав Ігор Шебунчак.

Нагадаємо, Всеукраїнський благодійний фонд  Юрія Дерев’янка вже кілька років відзначає обдарованих дітей та їх наставників у різних куточках Прикарпаття, та дарує їм сертифікати на одноразові стипендії.