Найкращі брошнівські ліцеїсти отримали "паркери"

29 травня 2012 23:53

Всеукраїнський благодійний Фонд Юрія Дерев'янка відзначив найкращих учнів Брошнівського професійного лісопромислового ліцею

Найкращі брошнівські ліцеїсти отримали "паркери"

Випускники, які мають диплом з відзнакою — Наталя Бойко, Тетяна Люта, Тетяна Прокоп, Марія Цебер та Уляна Кравчук, — отримали в подарунок ручки "Parker". Також були відзначені кращі спортсмени-випускники — Олег Бабука, Артур та Дороші, Володимир Проців та Андрій Гомзяк. Їм Володимир Грабовецький вручив косметичні чоловічі набори. Не забули й про дітей сиріт, що навчаються у ліцеї: Івн Бойко, Вікторія Погляд та Вадим Вовчук отримали чайні сервізи.

За словами співзасновника фонду Володимира Грабовецького, навчання в ліцеї — це та база знань, яка допоможе у майбутньому.

"Головне не занедбати свій талант і вміння робити те, що найкраще знають. Зараз робітничі професії є дуже затребувані в державі. Потрібно мати бажання, і тоді можна добитися успіхів у професійному етапі свого життя", — звернувся пан Грабовецький до випускників.

"Наші випускники, як і всі учні дуже талановиті та здібні. Багато речей в ліцеї зроблено їхніми руками. Діти дуже талановиті, в цьому безперечно заслуга наших майстрів та викладачів", — говорить директор ліцею Віра Іванів.

Цього року стіни ліцею покинуло близько 200 випускників. Заклад проводить підготовку із робітничих професій за такими напрямками: маляр, штукатур, плиточник, столяр, будівельник, паркетник, зварювальник,коваль, перукарські послуги, кухар-кондитер, кухар-офіціант, бухгалтер. Діти займаються в гуртках художньої творчості, є спортивні секції, гуртки художньої технічної творчості при виробничих майстернях. Майже половина ліцеїстів здобувають професії кухар-кондитер та кухар-офіціант.