Нагороди від Фонду талановитим учням Рожнятівщини

04 червня 2014 11:37

В Рожнятові відзначили обдарованих дітей району та їхніх наставників. Фонд Юрія Дерев`янка вручив сертифікати на одноразові грошові стипендії 36 учням та 34 вчителям.

Нагороди від Фонду талановитим учням Рожнятівщини

"У досягненнях цих талановитих дітей чимало від клопіткої праці вчителів. Відтак потрібно заохочувати і дітей, і педагогів: дітей — учитися, а вчителів — допомагати обдарованим дітям реалізуваи себе. Фонд третій рік поспіль нагороджує одноразовими грошовими стипендіями переможців конкурсів та олімпіад, а також їхніх наставників", — сказала Наталія Сологуб, заступник голови Всеукраїнського благодійного Фонду Юрія Дерев"янка.

Діана Возняк, учениця 10 класу Сваричівської школи, здобула перемогу з роботою до Малої академії наук, секція екологія, і вже втретє стала призером обласної олімпіади з української мови та літератури, де зайняла третє місце. Дівчинка отримала від Фонду Юрія Дерев"янка одноразову стипендію в розмірі 1000 гривень. Діана впевнена, що завдячує перемогою своєму науковому керівнику Дарії Дмитрівні Шищак. "Я намагаюсь якомога більше здобувати знань, бо як сказав відомий німецький письменник: "Ми лише трохи відрізняємось своїми знаннями один від одного, але у наших безмежних незнаннях ми усі однакові". Знання дуже важливі для людини", — впевнена учениця.