Двері для Цуцилівської сільради

12 липня 2013 14:22

Коштом Благодійного фонду Юрія Дерев’янка у Цуцилівській сільській раді встановили нові двері.

Двері для Цуцилівської сільради

"Фонд завжди долучається до вирішення проблем громад. Адже  місцеве самоврядування сьогодні переживає не легкі часи. Бюджети  сільських рад сьогодні практично порожні. Фінансуються передовсім так звані "захищені" статті — зарплата та енергоресурси. Кошти  на розвиток, -зокрема, ремонт чи заміну дверей в адмінприміщеннях, —  у бюджетах сільрад є рідкістю. Знаючи це, ми відгукнулися на прохання сільського голови Цуцилова  і  допомогли з дверима для сільради", — повідомив голова Благодійного фонду Володимир Грабовецький.

У Цуцилівській сільській раді двері та вікна не мінялися від часу початку роботи установи. Її працівники розповідають, що проблема давалася взнаки, особливо у холодний період.  Тому в приміщенні поміняли всі четверо дверей — одні вхідні та троє внутрішніх.

"Нам доводилося  докладати силу і  піднімати двері,  щоби їх  закрити, та підпирати камінням, щоби вони не відкривалися. Зважте на те, що в сільраду щодня приходять десятки людей… Словом,  ситуація була геть  невтішна", — зазначив землевпорядник Володимир Морій.

"Мені, як сільському голові, було соромно за ті старі  двері. Але коштів у бюджеті не було, мусіли миритися з ти,  що мали.  Нині загалом  така ситуація, щобудь-який  ремонт мусимо  робити за власні кошти. Щиро вдячні людям, які  допомагають. За сприяння Фонд, маємо  четверо нових  дверей", — розповів  сільський голова Микола Дутчак.

Це не перша допомога Благодійного фонду Юрія Дерев"янка Цуцилівській сільській раді. Минулого року Фонд придбав для сільради дві газонокосарки. А також передав у сільську бібліотеку добірку літератури для дітей.

• IMG_0871.jpg
  • IMG_0988.jpg