Charity organization “All-Ukrainian Charity Foundation of Yuriy Derevyanko”

У Надвірній нагородили талановитих спортсменів

11 July 2016 10:35

У Надвірній нагородили талановитих спортсменів та переможців чемпіонатів світу, Європи та України, всеукраїнських та зональних змагань.

У Надвірній нагородили талановитих спортсменів

Представники благодійного фонду Юрія Дерев’янка Ігор Шебунчак і Тетяна Кузик вручили спортсменам грошові премії.

Найвагоміших успіхів зуміла добитися Алла Бегеба, яка стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи та перемогла в чемпіонаті України із самбо, готував її до змагань тренер Володимир Питлюк.

Серед нагороджених: легкоатлети — Віталій Римарук, Володимир Журавський, самбісти та дзюдоїсти — Богдана Кепещук, Наталія Яремчук, Юрій Яремчук, Василь Яремчук, Іван Тимінський, футболісти — Наталія Лукавська, Софія Івасик, Михайло Гулій, Мирослав Синяк, шашкісти — Олександр Коваль та Роман Залуцький і їхні наставники Ігор Бойчук, Володимир Питлюк, Іван Тимінський, Дмитро Білавич та Марія Коваль.

Представники благодійного фонду передали вітання від народного депутата України Юрія Дерев’янка і партії «ВОЛЯ» та побажання подальших успіхів і міцного здоров’я.

«Завдяки вашій невтомній праці у різних куточках світу майорить прапор України і звучить наш гімн, – промовив Ігор Шебунчак.- Ви надія та майбутнє України і ми щиро вам вдячні за такі результати».

Директор ДЮСШ відділу освіти РДА Ярослав Петрішак подякував за таку увагу до них і постійну допомогу благочинного фонду їхній школі. «Для нас зараз існує одна значна проблема — відсутність відповідної спортивної бази, якщо її вдасться добудувати то наші здобутки стануть ще вагомішими.»

Волівці одним із основних аспектів своєї діяльності вбачають підтримку обдарованої молоді, серед яких переможці та призери предметних олімпіад, конкурсу-захисту наукових робіт Малої Академії наук та талановиті спортсмени.

«На черговій сесії райради розглядатимемо Положення про нагородження одноразовими стипендіями учнів переможців та вчителів які їх підготували, — зазначає голова фракції партії «ВОЛЯ» у районній раді Тетяна Пришляк. — Ми ж наполягатимемо на включенні в перелік учнів ДЮСШ відділу освіти РДА, які добилися вагомих спортивних успіхів і таким чином прославили Надвірнянщину»   

Directions

cities

  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Reports of Fund

All reports