Charity organization “All-Ukrainian Charity Foundation of Yuriy Derevyanko”

Рожнятівщина стала лідером за кількістю переможців конкурсів МАН на Прикарпатті

05 June 2017 12:12

Традиційно наприкінці року на Рожнятівщині провели свято обдарованих дітей та молоді. Районна влада нагородила дітей грамотами та цінними подарунками, вкотре долучився і Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка та партії ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ з одноразовими грошовими стипендіями, а талановиті учні підготували пісенні номери.

Рожнятівщина стала лідером за кількістю переможців конкурсів МАН на Прикарпатті

Цьогоріч тут відзначили 42 учнів, які стали призерами олімпіад, змагань та конкурсів, і 33 їх наставників.

Керівник проектів Всеукраїнського благодійного фонду Ігор Шебунчак наголосив, що Рожнятівщина щороку показує високі результати по кількості переможців.

 «Варто відзначити, що цього року Рожнятівщина лідирує по кількості переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України — 12 здобули призові місця на обласному рівні, двоє вибороли перемогу на загальнодержавному. Тут утворилась своєрідна місцева Рожнятівська МАН» — каже Шебунчак.

«Нам, учням сільських шкіл складно конкурувати з учнями із міст, адже вони мають більше можливостей для розвитку. Але ми гідно тримаємось і здобуваємо перемоги. Вдячна всім хто нас підтримує у цьому» — зазначила Неля Гринишин, учениця 11 класу Цінівської ЗОШ І-ІІІ ст., призер конкурсу МАН на обласному та загальнодержавному рівні.

Привітав випускників, учнів та вчителів з закінченням навчального року та значими здобутками депутат Рожнятівської районної ради від партії ВОЛЯ- РУХ НОВИХ СИЛ та співзасновник благодійного фонду Володимир Грабовецький.

«Пишаюсь, що у нашому краї є так багато дітей, які здобувають перемоги на обласному та всеукраїнському рівнях. Хочу закликати їх бути прикладом для інших дітей, спонукати їх також працювати над собою, допомагати їм у навчанні. Випускників, які назавжди залишать стіни рідної школи, закликаю завжди пам’ятати вчителів, адже це ті люди, які віддають частину свого серця і душі, діляться знаннями, які ви більше ніде не отримаєте» — зазначив Грабовецький.

Володимир Грабовецький, окрім грошових сертифікатів учням та вчителям, подарував шкільну магнітну дошку для кабінету Спаської школи.

«Як мама я знаю, яке велике піднесення для дитини отримувати такі грошові винагороди, мій син неодноразово був переможцем, цього року маю дитину у 5-му класі, яку підготувала до олімпіади. Вдячна благодійникам за те, що вони вміють оцінити наш педагогічний труд, підтримують нашу школу і загалом Рожнятівський район, а мій клас тепер отримає довгоочікувану дошку» — зазначила  вчитель християнської етики Спаської ЗОШ І-ІІІ ст. Світлана Дубровна.

Directions

cities

  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Reports of Fund

All reports