Charity organization “All-Ukrainian Charity Foundation of Yuriy Derevyanko”

Кращих учнів Долинщини та їх наставників відзначили грошовими сертифікатами

13 September 2016 2:35

Учнів та педагогів Долинського району відзначили сертифікатами за щоденну наполегливу працю та старання, здобутки в олімпіадах, спортивних змаганнях і конкурсах. Переможці отримали одноразові стипендії від Всеукраїнського благодійного фонду Юрія Дерев’янка та партії «ВОЛЯ»

Кращих учнів Долинщини та їх наставників відзначили грошовими сертифікатами

 

Сертифікати на одноразову стипендію вручив депутат Рожнятівської районної ради, голова Благодійного Фонду Володимир Грабовецький. Він зазначив, що така традиція нагородження є дуже корисною, адже діти бачать, що гроші можна заробляти не тільки руками чи фізичною працею, але й своїм розумом.
Зокрема, серед нагороджених учень 9-го класу Долинського природничо-математичного ліцею Андрій Шкредко, який здобув аж п’ять перемог в олімпіадах з астрономії, фізики, математики та інформатики, і здобув ІІІ місце на загальнодержавній олімпіаді з астрономії. За словами Грабовецького,  старання таких дітей потрібно відзначати належним чином, адже в майбутньому вони використовуватимуть свої знання на благо держави.
Крім учнів відзначали  й педагогів, наставників та тренерів які готували дітей. «Праця вчителя –неоціненна, це не професія, а, радше, покликання. Ці люди отримують мізерну зарплату, але насправді, їх працю треба оцінювати значно вище, тому ми намагаємось їх підтримувати» — зазначив Грабовецький.
Нагородили також юних спортсменів, які, за словами Грабовецького, мають слугувати прикладом іншим дітям.
«Вони є хорошим прикладом для тих дітей, які не можуть проявити себе у навчанні, натомість спробувати себе у спорті, брати участь у змаганнях та турнірах. І це так само важливо, адже ці діти прославляють район, область і Україну в цілому» — запевнив Грабовецький.
Володимир Грабовецький додав, що, на жаль, належної підтримки освіти від держави немає. Є багато обдарованих дітей у сільській місцевості, але через те, що в школах не вистачає належного обладнання, матеріалів, вони не мають змоги повноцінно реалізувати свої здібності. Він переконаний, якщо б вдалось покращити матеріальну базу шкіл для учнів та вчителів, талановитих учнів у нас було б ще більше. Саме тому, партія «ВОЛЯ» та Благодійний фонд Юрія Дерев’янка вже тривалий час надають допомогу школам, учням та вчителям, аби покращувати якість освіти.

Нагадаємо, нагородження кращих учнів Долинщини відбувається вшосте.Цього року вперше за всю історію нагородження було так багато переможців — 92 учні та 68 їх наставників.

Directions

cities

  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Reports of Fund

All reports