Charity organization “All-Ukrainian Charity Foundation of Yuriy Derevyanko”

Допомога від Фонду для ДНЗ «Пролісок»

13 March 2015 21:33

Дошкільний навчальний заклад «Пролісок» міста Надвірна отримав допомогу від Всеукраїнського Благодійного Фонду Юрія Дерев’янка. У дитячий садок передали пральну машинку.

Допомога від Фонду для ДНЗ «Пролісок»

«Технічне забезпечення навчальних закладів є запорукою ефективного функціонування. Коли з ладу виходить найнеобхідніше, робота наче припиняється. Тому ми відгукнулися на прохання працівників садочка, та передали їм пральну машинку», — говорить представник Фонду Ігор Шебунчак.

Дошкільний навчальний заклад «Пролісок» функціонує з 1964 року. У закладі навчається 120 дітей. Серед них і діти з Криму. Протягом року у садочку навчається Микита Жабутинський з Криму. Через події в країні він з сім’єю переїхав до Надвірної.

«Ми взяли його до нашого садочку, хоча був дуже великий переполох. Хлопчик — гарний, чемний, розумний  та дружелюбний. Хлопчик ініціативний, йому легко вдається сприймати наш побут та звичаї, за рік хлопчик добре вивчив українську мову, вже знає багато патріотичних віршів », — розповідає завідувачка садка Анна Сидоряк.

Головний акцент у вихованні діток приділяють патріотичному вихованню. Завідувач садочку Анна Сидоряк розповідає, як у їхньому закладі прививають любов до рідної землі.

«У нашому садочку велику увагу приділяють патріотичному вихованню дітей. Особливо зараз, коли у країні такий час, ми прививаємо їхню любов до українського, до Батьківщини, ми виховуємо у них захисників. Я хочу виділити наших вихователів — Ольгу Дячук та Ольгу Михнюк, які стараються виховати дітей так, щоб вони знали глобальні речі, такі як Україна, захист України,  виховання хлопчиків у бойовому дусі», — акцентує Анна Сидоряк.

Особливу вдячність працівники садочку висловили Юрію Дерев’янку.

«Ми вдячні Благодійному Фонду, і особисто Юрію Дерев’янку, тому що він ніколи не був байдужим до наших проблем. На кожне моє прохання він відкликався. І тепер, коли у нас поламалася пральна машина, я знову ж звернулася до Фонду Дерев’янка, і мені не відмовили. Без пральної машини нікуди, у нас більше 100 дітей, прання багато. Машинка, яка нам слугувала до тепер поламалася, бо вже дуже стара. Тепер проблема знята» — з вдячністю наголосила завідуюча дитячого садочку Анна Сидоряк.

Це не перша допомога Фонду дошкільному навчальному закладу  «Пролісок». Раніше Фонд передав садочку  столи та стільчики, плазмовий телевізор та караоке, а також іграшки. Крім того, за кошти Фонду у закладі було замінено частину вікон та двері.

• IMG_2003.JPG
  • IMG_1988.JPG